Tilaa kuusi

Tee jouluvalmistelut helpommin ja tilaa joulupuu toimitettuna haluamaasi osoitteeseen pääkaupunkiseudulle (lukuun ottamatta Suomenlinnaa). Toimitamme 0,5-3-metrisiä kuusia koteihin ja yrityksille. Kuusillamme on tyytyväisyystakuu: jos et ole tyytyväinen kuuseesi, vaihdamme sen veloituksetta. Kuusen toimituksen yhteydessä käytämme kasvomaskeja ja pidämme huolta käsihygieniasta. Saat meiltä kuusen turvallisesti kotiisi joulua juhlistamaan.

Hinta

Viljelty suomalainen kuusi (Picea abies) toimitettuna

  • yksityistalouksiin 65 euroa (alv 24%)/kpl (pit. maks 2,4 m) (Pituudet 2,3-2,4 m ovat loppuneet vuodelta 2021 suuren kysynnän vuoksi. Muita pituuksia löytyy vielä toistaiseksi)
  • yrityksiin 75 euroa (alv 24%)/kpl (pit. maks. 2,4 m). (Pituudet 2,3-2,4 m ovat loppuneet vuodelta 2021 suuren kysynnän vuoksi. Muita pituuksia löytyy vielä toistaiseksi)

Pidemmät puut hinnoitellaan tapauskohtaisesti (esim. 2,5-2,8 m 80 euroa ja noin 3 m joulupuu 120 euroa (alv 24%)/kpl). Voit tilata myös Suomessa kasvatetun jalokuusen (mustakuusi, omorika ja palsamipihta). Kysy lisää joulupuut@gmail.com.

  • Kuusen nouto joulun jälkeen 30 euroa (alv 24%)/kpl.
  • Yrityksille joulukuusi (pit. maks. 2,4 m) + nouto yhteensä 100 euroa (alv 24%).
  • Toimitamme myös kauniita ns. pöytäkuusia (pituus noin 0,8-1,2 m) hintaan 40 euroa (alv 24%)/ kpl.
  • Meiltä saat lainaan myös laadukkaan Krinnerin joulukuusenjalan 40 euroa (alv 24%) /kpl. Noudamme sen joulun jälkeen.
  • Laadukkaat saksalaiset kuusien poisvientiin tarkoitetut kuljetuspussit (Transporthulle fur christbäume) 25 euroa (alv 24%)/kpl (ei kertakäyttöinen)

Voit tilata kuusen toimitettuna täyttämällä alla olevan lomakkeen. Mainitse mahdolliset lisäpalvelut tai -tuotteet ”Toiveita tai muuta tietoa” -kohdassa. Voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse 040 5296 500 tai sähköpostitse joulupuut@gmail.com. Maksu kuusen toimituksen yhteydessä joko käteisellä, pankkikortilla tai Mobilepaylla. Yrityksiä laskutetaan jälkikäteen.

Tee tilaus